About the A-Bike Where to Buy Reviews Forum A-BIKE CENTRAL
Home Page
Gallery & Videos Sinclair Bikes History Other Folding Bikes A-Bike News (Blog)

adidas y3

Chat about your A-Bike, post details of your exploits, ask advice from other owners, etc.

Moderators: Binch Shin, newcross, Amuro Lee

adidas y3

Postby RobinLloyd on Tue Oct 10, 2017 2:50 am

De beperkte editie Nike Air Max 90 Umber Volt Birch is adidas zx flux dames een LE-editie, dus controleer uw plaatselijke sneakerhandels voor dit paar voordat het te laat is. Twee nieuwe monsters van de Nike Zoom Lebron 5 hebben het net geraakt, en beide paren zijn vrij spannend. De Nike Zoom Lebron 5 aan de linkerzijde heeft crimson rood, terwijl het paar op de rechter hoofdkleur goud is. Ik hou echt van het geperforeerde materiaal aan de zijkanten aan de hak op het karmozijnrode rode paar. We hebben geen specifieke release datum voor beide paren, maar de eerste Nike Zoom Lebron 5 die vrijkomt is in november. De Nike Foamposite One Retro heeft dit jaar op een aantal mooie kleuren weggelaten, en nu nog een paar bij de lijst. Deze Nike Foamposite One Retro is voorzien van een Black on Black kleurenschema, en is zeer gemakkelijk te combineren. Nike SB zal een speciale sneaker vrijlaten om tegemoet te komen aan Jacks Surfboards 50th Year Anniversary. De geproduceerde schoen is de Nike SB Classic met een helder en glanzend goud bovenkant en een stevige witte middelzool. Dit paar zal naar verwachting in augustus vrijkomen en zal uitsluitend bij Jacks Surfboards worden verkocht. Hier is de tweede editie bijgedragen aan de soldaten, de Nike Air Max 90-strijdkrachten. De eerste paar vrijgegeven, genaamd War Hawk, is complexer dan de tweede Air Max 90-strijdkrachten.

Een enkele foto verscheen online van de Nike Dunk SB Low Old Spice, en nu dankzij Jordan8420 hebben we nog wat meer. Ik weet niet of het de verlichting maar de zijpanelen meer lijkt op beige of een koffie kleur dan wit. De kleurenschema is Buff / Metallic Gold en deze Dunk SB is los van een Gentleman's Pack met dit paar genaamd Old Spice. Nike heeft officieel hun Nike Vintage Running website gelanceerd, die Originele Nike running sneakers bevat. De installatie van de website is uniek, waardoor het lijkt op een boek en zelfs veranderende pagina's. Ook zal een vintage lopende winkel lanceren op 21 juli. Hier is een voorbeeld van twee nieuwe Nike Dunk SBs High and Low. We hebben het Nike Dunk SB High Croc-model gezien, maar dit Nike Dunk adidas zx flux zwart SB Lows, dat een skatewinkel in Japan vertegenwoordigt, is een eerste keer preview. Beide paren zijn erg leuk, terwijl de Dunk Croc SB Highs bestaan uit een krokodil textuurtas doos en bij de hiel, en de Dunk SB Lows heeft een mooi laserontwerp aan de hiel. De Croc Dunk SB Highs zullen in 2008 dalen. Het is onlangs een nieuwe Nike Air Tech Challenge Retro Sample. Deze Air Tech Challenge heeft een bruin, blauw, rood en wit kleurenschema. Geweldig ding over Ebay is een paar Nike-monsters, die nu en dan verschijnen, waardoor de wereld een exclusieve look geeft. Vanaf nu geen woord als deze kleur manier daadwerkelijk zal vrijgeven.

Als u een nieuw nieuw paar Nike Dunks wilt toevoegen adidas zx flux kopen aan uw collectie, die een relatief subtiele kleurweg zijn, dan is dit nieuwe paar Dunk High LE voor u. Ze zijn voorzien van zwart gemengd met een reflecterende krokodilstructuur bij de hak- en teendoos. Ook, glad glad leer en een grijze zool afwerken ze af. Hoewel dit paar Nike Dunks geen meerdere kleuren bevat, zul je enkele koppen draaien. Purchaze zal op 30 juni de Nike Trainer Dunk Hi Mita vrijlaten. Met foto's die nog een tijdje aan het oppervlak zijn, worden de Nike Trainer Dunk Hi Mita op zaterdag 30 juni op Purchaze uitgebracht. De Nike Trainer Dunk Hi Mita bevat een mix van enkele recentere populaire ontwerpen en materialen, waaronder Elephant Print, een Speckled Midsole, Snake Skin, Ostrich en meer. Toen we eerst catalogusfoto's van de Nike Air Structure Retro lieten zien, waren veel mensen opgewonden. Nu hebben we een aantal feitelijke foto's van de release van mannen en vrouwen, maar een wijziging van het oorspronkelijke formulier. Zoals u kunt zien, zijn zij langs de zijkanten strepen, maar geruchten heeft het de officiële Luchtstructuur Retro-release zal het niet hebben. Als u denkt aan de Nike Air Max, komen de populairste modellen voor de 1, 90 en 95, maar de Air Max 97 wordt over het hoofd gezien en onderschat door veel. Nike brengt nieuw licht aan je ogen op de Air Max 97 met nieuwe en originele kleuren manieren. Nog geen informatie op release dates, maar we adidas stan smith zwart zullen u zo snel mogelijk bijwerken.

Dit nieuwe paar Nike Dunk Highs kreeg snel de naam Aardbevingen als gevolg van de gekrulde middelzool. De kleur manier is leuk, met oranje, grijs en een lichtblauw op de tong. Om iedereen te laten weten, zal ook een Paars kleurenschema van de Dunk High Earthquake vallen. Nike is nu in staat om twee paren van de Nike Air Max BW Classics LE uit te geven. De Nike Air Max BW, die oorspronkelijk in het begin van de jaren negentig werd vrijgegeven, en tot vandaag worden dagelijks door veel gedragen. De kleuren die vrijkomen zijn groen, wit, zilver en rood, wit, zilver. Een van de beste aspecten van de Air Max BW is het gradiënt Nike Logo. Ze zouden snel winkels moeten raken, zo niet al. Eerder vandaag hebben we je de Nike Air Max 90 Elmer's Lijm getoond, die los van de Back to School Pack is. Er waren nog niet veel informatie bekend, maar nu hebben we foto's van twee extra Nike's uit elkaar. Het eerste paar hierboven is de Nike Dunk High die het Mead Composition Note Book vertegenwoordigt. Het tweede paar is de Nike Vandal die lijkt op een pakje Krijtjes. Een release datum is nog niet bekend, maar ik weet zeker dat ze zullen vallen voordat het schooljaar begint. Wieden + Kennedy is wereldwijd het grootste particuliere reclamebedrijf dat dit jaar 25 werd. Een van hun klanten is Nike, zodat de twee samen kwamen om samen te werken op dit paar Nike Dunk Trainer Low Hybrids.

Octavia Overmuller van Say it LOUD (uit Brooklyn) heeft een speciale Nike Air Force 1 die de prestaties van Afro-Amerikanen in de hele gemeenschap viert. Er werd een speciale gebeurtenis gehouden in de Nike Studio 255 in New York City, en alleen hoog profiel leden van de community werden uitgenodigd. Dit paar start 23 juni voor $ 150, terwijl een deel van de opbrengsten de Say It Loud Foundation zal profiteren. Een deel van de actieve X Drop Sneaker Not Bombs-campagne, Nike heeft samengewerkt met de Nike SB P-Rod II, een Hybrid-model met een middelzool / zool van de Nike Free. Dit is gebaseerd op de eerste kleurwijze van de Nike P-Rod II die dit jaar vrijkomt, met Black, Gold and White. Zij zullen vanaf 7 juli beschikbaar zijn bij Active Mailorder. We kunnen vrijwel aannemen dat de Nike Hybrids hier zijn om te blijven, wat hier meer bewijs is van een nieuwe Nike Air Max 95 x 360 Hybrid. Ze hebben een zwarte, oranje, geel, witte kleur en daarbovenop een safari print middelzool. Een Nike Court Force High heeft dezelfde behandeling ontvangen. Een bevestigde release datum is nog niet bepaald. We hebben nu een gedetailleerde kijk op de Nike Trainer Dunk Free X Mita Sneakers. Zoals u weet bestaat dit model uit de Nike Dunk, Trainer and Free, die een andere Nike-hybride is.

Opgevolgd met cementdruk, gespikkelde middenzool met een mesh middenpaneel. Geen woord als ze een exclusieve Japan zijn of niet, maar we zullen je updaten zodra we de informatie ontvangen. Het raken van planken vanaf 1994 is de Nike Air Flare met een witte, Varsity Red, Black color manier. Dit kleurenschema is een follow-up van het witte, zwarte paar dat een paar maanden terug vrijkomt. De Nike Air Flare Retro is al op Eastbay en moet (indien niet al) uw lokale plekken raken. Terwijl we catalogusfoto's van de Nike Air Force Ones World Series hebben gezien, hebben we nu foto's van Chris Vidal van Flight Club. Elk Nike Air Force 1 is vertegenwoordigd door een andere plaats ter wereld en toont waardering uit Nike. Elk paar is uniek op zijn eigen manier, en ik weet dat de zoekopdracht voor veel Air adidas y3 Force 1 fans zelfs buiten uw locatie zal zijn.Komende oktober zijn enkele nieuwe Nike Super Blazer Highs. De Super Blazer wordt beschouwd als een nieuw model, maar heeft de blik van je basis Blazer (er zijn slechts kleine wijzigingen aangebracht). De enige zichtbare wijzigingen zijn de middelzool- en teendoos. In de jaren tachtig moesten de inwoners van de Bronx niet naar Midtown Manhattan reizen om het spel op een hoog niveau te zien, in plaats daarvan gaven ze het beton van Patterson Square, beter bekend als Patterson Square Garden, en keken naar de buurt legendes elkaar voor een betonnen kroon.
RobinLloyd
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 10, 2017 2:46 am

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron